Anvelope auto TOP 10 Sfaturi de Iarna @ Total Anvelope

TOP 10 Sfaturi de Iarna

Iarna in Romania ajunge la temperaturi de -10 mediu (-20 in zonele montane). Pentru noi califica asta drept o iarna in adevaratele sensuri.
Masinile chiar daca sunt vechi sau noi au nevoie de mare atentie.Acest lucru este valabil pentru ca avem temperaturi extrem de friguroase iarna si extrem de calduroase vara si asta necesita o atentie speciala pentru anvelope si starea masinii. Multe cazuri in care sunteti cu familia si ati esuat in mijlocul unui drum din cauza anvelopelor sau neverificarii la timp inspectia motorului.
Am facut o selectie si am gasit 10 sfaturi importante pentru tine si masina ta:
1. Inspectia antigelului este necesara in timpul iernii aceasta se verifica cu un tester pentru a afla punctul de inghet al acestuia.Un raport de 50/50 inseamna 50 % antigel si 50% apa, care este suficienta pentru majoritatea climatelor, cu exceptia gerului.
2. Verificati bateria pentru a preintampina problema de pornirii grele a masinii. Vremea rece ingreuneaza calitatile bateriei.
3. Schimbul de ulei si a filtrului de ulei. Va recomandam sa folositi uleiuri de inalta calitate pentru a avea o pornire cat mai usoara la temperaturi scazute. Folositi uleiuri recomandate de producatorul vehiculului.
4.Inspectati sistemul electric al masinii luminile de intalnire, lumina de semnalizare, luminide de la sistemul de franare. Pe timpul iernii folositi luminile de intalnire.
5. Verificati banda de rulare a cauciucului. Condusul iarna cat mai sigur necesita tractiune buna avand cauciucuri de iarna. O anvelopa de calitate superioara pentru iarna confera autoturismului si voua o singuranta mai ridicata cu 40% fata de cauciurile all season. Atentie: verificati in mod regulat presiunea pneurilor in special la temperaturile scazute.
6. Vizibilitatea este esentiala la volan pentru siguranta dvs., asigurati-va ca lamelele stergatoarelor sunt in stare buna, completati cu lichid special pentru conditii geroase lichidul pentru parbriz (completati-l cand este nevoie). Inainte de a va urca la volan va rugam sa va curatati toate geamurile pentru o vizibilitate mai buna. Atentie: Folositi lichid pentru parbriz care contin Rain-X si dezgheatza parbrizul tratament pentru parbriz.
7.Inspectati curelele si furtunele motorului masinii. Curelele foarte uzate si furtunele din cauciuc cedeaza usor la temperaturi scazute. In unele cazuri acestea pot fi fatale pentru un motor si pot ajunge costuri pana la 5000-6000 de euro.
8.Inlocuiti filtru de aer (cu particule) in cazul ca vechiculul este echipat. Gunoaiele sau alte reziduri care ajung in filtru de aer la frig pot ingreuna utilizarea radiatorului.
9.Protejarea vopselei autovehiculului. Ploaia , zapada, sarea si temperaturile ridicate pot avea o influenta negativa asupra vopselei. Pentru a proteja vopseaua aplicati un strat gros de ceara de calitate pentru a avea o bariera pentru vopseaua autoturismului dvs.
10. Nu in ultimul rand daca plecati la un drum lung, pregatiti-va trusa de urgenta, o lanterna cu baterii noi, o patura, alimente, apa, telefon mobil, rachete de semnalizare si in special trusa de prim ajutor.

Cauta Jante

  Diametrul:
  Nr. Prez:
  Distanta Prezoane:
  Latime:
  Tip:


Contact

  Luni - Vineri - 09:00 - 20:00


  0314 370 802
  0731 877 540
  0751 975 042
  0767 069 201

Localizare harta© 2011 Total Anvelope. Toate drepturile rezervate.

Web Design: ClaPat Design Studio. Web Development: REDesign.
Vrei o solutie profesionista de gazduire web? Afla cate ceva despre hosting de la noi.

Ghidul tau autentic de shopping. Recomandat AllShops Magazine Online - Go Shopping!