Anvelope auto Patru Anvelope de iarna: Siguranta maxima @ Total Anvelope

Patru Anvelope de iarna: Siguranta maxima

Atunci cand va montati anvelope de iarna pentru autovehicolul Dvs, intotdeauna folositi un set de 4 anvelope. Daca veti pune anvelopele de iarna numai in fata sau numai pe spate la masina veti avea un vehicul ce va avea un comportament complet diferit si imprevizibil. Capacitatile de tractiune ale anvelopelor de pe un autovehicol joaca cel mai important rol in determinarea reactiilor date de comportamentul vehicolului in anumite situatii. In acelasi timp se creeaza o enorma diferenta intre capacitatile de tractiune ale anvelopelor de iarna si all-season sau anvelopele de inalta performanta.

Trebuie inteles ca pierderea controlului intervine atunci cand una dintre anvelope de pe puntea spate functioneaza foarte bine in timp ce cealalta pierde aderenta. In acelasi timp trebuie luat in considerare faptul ca producatorii de autovehicole de top precum BMW, Mercedes-Benz, Honda, Nissan si Toyota recomanda in manualul masinii sa instalati pe perioada iernii anvelope de iarna. Prin instalarea a 4 anvelope de iarna veti mentine echilibrul si controlul manevrabilitatii masinii in orice conditii de iarna (zapada afanata sau batatorita, polei, mazga etc).

Este insa imperativ sa mentineti acelasi nivel al tractiunii in toate cele 4 colturi ale masinii pentru ca altfel intregul beneficiu furnizat de ABS si de controlul tractiunii va fi pierdut iar riscul producerii unui accident va creste foarte mult.

(Sursa: Tire Rack)

Cauta Jante

  Diametrul:
  Nr. Prez:
  Distanta Prezoane:
  Latime:
  Tip:


Contact

  Luni - Vineri - 09:00 - 20:00


  0314 370 802
  0731 877 540
  0751 975 042
  0767 069 201

Localizare harta© 2011 Total Anvelope. Toate drepturile rezervate.

Web Design: ClaPat Design Studio. Web Development: REDesign.
Vrei o solutie profesionista de gazduire web? Afla cate ceva despre hosting de la noi.

Ghidul tau autentic de shopping. Recomandat AllShops Magazine Online - Go Shopping!